Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Εθνολογική αλλοίωση: Στην Ροδόπη+Ξάνθη πρώτο κόμμα το DEB των Γκρίζων Λύκων! Στην Μανωλάδα Δήμαρχος ένας αλλοδαπός από την Συρία! Τα βλέπει κανείς;

Το Τουρκικό κόμμα DEB/ΚΙΕΚΦ
Το μειονοτικό εξτρεμιστικό κόμμα DEB/ΚΙΕΚΦ με τεράστια οικονομική στήριξη από Κατάρ και Τουρκία καταφέρνει να κερδίζει μεγάλα ποσοστά στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης. Οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται Τούρκοι και όχι απλά μοσουλμάνοι! Έτσι καταργούν και αλλοιώνουν την Συνθήκη της Λωζάνης κατ' εντολήν του Τουρκικού Προξενείου και γενικότερα της ΜΙΤ, των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών!

Συγκεκριμένα λαμβάνει το 42,2% των ψήφων στο νομό Ροδόπης και το 27% στο νομό Ξάνθης.

Ευτυχώς ακόμα (μέχρι πότε;), στην "νησίδα" του Έβρου, ανάμεσα στην ισλαμική "θάλασσα" της Τουρκίας, της νότιας Βουλγαρίας και των νομών Ροδόπης και Ξάνθης, λαμβάνει μόνο το 1,65% των ψήφων.


Αμέσως μετά τα εκλογικά αποτελέσματα, ξεκίνησαν τις εμπρηστικές δηλώσεις οι ισλαμιστές της Θράκης και πιο συγκεκριμένα ένας από την ηγετική ομάδα των εξτρεμιστών της μειονότητας ο Αμπντούλ-χαλήλ Ντεντέ.

Ο Τούρκος πράκτορας Ντεντέ

Ο Αμπντούλ-χαλήλ Ντεντέ, γνωστός Τούρκος πράκτορας που εδώ και χρόνια μέσα από τηλεόραση και δημόσιες εμφανίσεις καθώς και άρθρα του στα Τουρκικά σε Ισλαμικές εφημερίδες, απειλεί ανοικτά την Ελλάδα και τους Έλληνες (αποκαλώντας τους "γκιαούρηδες") με ιερό πόλεμο!!! Όσο στην Αθήνα συνεχίζουν να αδιαφορούν, κάποια στιγμή θα γίνει της Συρίας εδώ πέρα!!!
 

Στην άλλη άκρη στην Μανωλάδα, στον δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης (Ν. Ηλείας - Πελοπόννησος)
εξελέγη δήμαρχος ένας ελληνοποιημένος μετανάστης!
Ο Ναμπίλ Μοράντ από την Συρία, αλλά πολιτογραφημένος Έλληνας, γιατρός στο επάγγελμα, είναι ο νέος δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης.
Ο Ναμπίλ Μοράντ, ο οποίος γεννήθηκε το 1962 στην πόλη Χομς της Συρίας, ήλθε παράνομα στην Ελλάδα πριν από περίπου 25 χρόνια, έχοντας ήδη σπουδάσει ιατρική σε χώρα του εξωτερικού. Με την ελληνίδα σύζυγό του, που είναι επίσης γιατρός, αποφάσισαν να εγκατασταθούν στα Λεχαινά, όπου άνοιξαν το δικό τους ιατρείο και δημιούργησαν την οικογένειά τους, αποκτώντας δύο παιδιά. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες απέκτησαν και το πρώτο τους εγγόνι. Αυγατίζουν οι αλλοδαποί ενώ οι Έλληνες μαστίζονται από υπογεννητικότητα!


Στην τοπική αυτοδιοίκηση ο Ναμπίλ Μοράντ τον έσπρωξαν (ποιοί;) να ασχοληθεί το 2002. Εξελέγη δύο φορές, το 2002 και το 2006, δημοτικός σύμβουλος Λεχαινών και μία φορά το 2010 δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.
Φέτος, έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος και εκλέχτηκε στον δεύτερο γύρο με ποσοστό 52,23% λαμβάνοντας 5.941 ψήφους!

Λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές - Εργάτες Φράουλας
Ο νέος δήμαρχος, Σύριος αλλοδαπός, όσον αφορά τους λαθρομετανάστες εργάτες των καλλιεργειών φράουλας σκοπεύει άμεσα (όπως δήλωσε) να συνεργαστεί με την πρεσβεία του Μπαγκλαντές -αφού οι περισσότεροι είναι υπήκοοι της χώρας αυτής- να απαιτήσει(!) από το Ελληνικό κράτος την άμεση νομιμοποίησή τους με Ελληνοποιήσεις και να τους δοθούν μόνιμες κατοικίες και Ιατρική ασφάλιση!
Τ' ακούτε μωρέ;
Ποιοί τον ψήφισαν; Λαθρομετανάστες Ελληνοποιημένοι ή και προδότες Ελληνόφωνοι;

ΚΚΕ - Μανωλάδα. Διακρίνονται ανάμεσα τους οι Λαθρομετανάστες Μπαγκλαντές
Η Εθνολογική αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού έχει ήδη αρχίσει.
Στις μεγάλες πόλεις, υπάρχουν ήδη αρκετές περιοχές που ζουν μόνο αλλοδαποί, τα κάθε λογής "γκέτο" και αποτελούν άβατο για τον απλό Έλληνα πολίτη και τις Διωκτικές αρχές!!
Στην επαρχία, υπάρχουν ολόκληρα χωριά και να τώρα ολόκληροι δήμοι που σαν μερμήγκια οι λαθρομετανάστες και κάθε είδους ισλαμιστές φανατικοί, κατακτούν.

Τα βλέπει κανείς αυτά; ή σφυρίζουν όλοι αδιάφορα;
Ήδη η Ελλάδα έχει συνολικά περίπου 5,5 εκατομμύρια αλλοδαπούς σύμφωνα με σοβαρές εκτιμήσεις αναλυτών.
Σε πόσα χρόνια θα έχει γίνει Ισλαμαμπάντ και Βηρυτός;

Ε; Βρωμοέλληνες Προδότες !!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε την είδησή σας κι εμείς θα την δημοσιεύσουμε

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *